Wil je meehelpen of steunen?

In tegenstelling tot traditionele politieke partijen kan bij Stadsinitiatief Rotterdam iederéén meepraten over de stad. Daar hoef je dus geen lid voor te zijn, maar je mag natuurlijk wel lid worden!
We hebben de volgende mogelijkheden:

Meedenker

Als meedenker ben je een Rotterdammer die van een bepaald onderwerp verstand heeft, bijvoorbeeld omdat je er je werk van hebt gemaakt, of als vrijwilliger in die richting actief bent of persoonlijke ervaringen met dat thema hebt. Als er een bepaald onderwerp speelt op het stadhuis of in de stad dan kan je uitgenodigd worden om mee te denken over een oplossing. Soms online, soms via een bijeenkomst. Na één of twee bijeenkomsten is het weer klaar. Je zit dus nergens aan vast, maar je werkt dus wel mee aan de toekomst van Rotterdam en helpt de stad dingen beter te doen, op basis van jouw expertise. Of je nou schooldirecteur, theatermaker, vuilnisman, vrijwilliger op de voetbalvereniging of iemand in de bijstand bent.... De stad heeft iets aan jouw kennis en ervaring met hoe zaken in praktijk werken!

Supporter

Als supporter steun je ons initiatief en vind je het leuk om ons te volgen, te promoten en wellicht wil je als vrijwilliger allerlei hand- en spandiensten verrichten. Bovendien vragen we je regelmatig om je mening te geven over de onderwerpen waar jij verstand van hebt!

Lid

We zijn een vereniging en je kan dus ook lid van ons worden. Als lid kan je meepraten over interne partijzaken. Aan het lidmaatschap zijn kosten verbonden, namelijk 25,00 euro per jaar. Daarmee steun je natuurlijk ook de partij. Als je jonger bent dan 18 jaar en ouder dan 11 jaar kan je ook aspirant-lid worden. Dat kost 7,50 euro per jaar.

Donateur

Vind je het belangrijk dat ons initiatief voet aan de grond krijgt in Rotterdam en heb je middelen om ons te steunen? Word dan sponsor of donateur. We behandelen je donatie strikt vertrouwelijk. Alleen bedragen boven 4.500 euro zullen wij vermelden in het kader van de noodzakelijke transparantie.

55 ms