Blog

Weergave:

Wij zijn erg voor ondersteunen initiatief uit stad, maar het moet wel verantwoord zijn. Over Feyenoord City heeft gemeenteraad Rotterdam een glashelder besluit genomen op 11 mei 2017: zodra niet aan... Lees verder »

Veel raadsleden vroegen zich af wat De Jong precies bedoelde in een interview, vorige week in het AD. Die zei dat de 40 miljoen euro, die de stad uitgeeft aan de aankoop van aandelen in het nieuwe stadion... Lees verder »

Jos Verveen interviewt Mark Lansbergen, voorzitter van het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest na afloop van hun nieuwjaarsconcert.

Helma Vlemmings, kunstenaar uit Hoek van Holland en één van de initiatiefnemers achter Kunstenaars aan Zee (KUZ), ging met lijsttrekker Jos Verveen mee naar het Nieuwjaarsconcert van het Rotterdams... Lees verder »

Sander de Iongh, voorzitter van Schaatsvereniging Rotterdam wordt door onze lijsttrekker Jos Verveen geïnterviewd bij de 2e winnaar van het Rotterdamse Stadsinitiatief: Schaatsbaan Rotterdam.

Bijna 10... Lees verder »

Stadsinitiatief Rotterdam is voor initiatieven uit de stad. Als het gaat om sociale en maatschappelijke initiatieven willen we graag dat deze initiatieven maximaal de ruimte krijgen, bijvoorbeeld door... Lees verder »

Rotterdammer Niels van Ham van 010 klassiekers ging met Jos mee naar de nieuwjaarsborrel van het stadhuis, nadat we een oproep hadden gedaan om een initiatiefnemer uit de stad te nomineren! Een kort... Lees verder »

NRC - Rotterdams gemeenteraadslid Jos Verveen heeft na zijn vertrek bij D66 een nieuwe partij opgericht. Hij wil een digitaal referendum voor grote besluiten in de stad en voor iedere wijk een concië... Lees verder »

Traditionele politieke partijen praten met weinig respect over Rotterdammers. Als je zonder werk zit, ben je zakkenvuller. Als je een oorlogsvluchteling bent, verwarren sommige politici dat met crimineel... Lees verder »

Hoe zat het nou ook alweer met dat nieuwe stadion voor Feyenoord? De gemeenteraad van Rotterdam is voorlopig akkoord gegaan met een injectie van 40 miljoen euro belastinggeld in het nieuwe stadion. Jos... Lees verder »

Blijf op de hoogte!

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief:

Bekijk alle externe nieuwslinks